keskiviikko 16. marraskuuta 2022

Ilmoitan ;) kattorännien siivousaika on ohi ;) Syy ja perusteet ovat selvät ;) Katse ulos ja mittariin: Tosiasiat on syytää muistaa 😉: Voihan sitä toki muutakin väittää/ sanoa, itse olen tuossa uskossa asiakkaan niin vakuutellessa saapunut, uskoen että kohteessa eri lämpötila kuin omalla kohdalla ( Väite: "aurinkoinen ilma kohteessa") Kun tulee ikää, niin ei viitsi leikkiä epäotollisilla ilmoilla, kun asiat voi tehdä ajoissakin


Ilmoitan ;) kattorännien siivousaika on ohi ;) Syy ja perusteet ovat selvät ;) Katse ulos ja mittariin: Tosiasiat on syytää muistaa 😉: Voihan sitä toki muutakin väittää/ sanoa, itse olen tuossa uskossa asiakkaan niin vakuutellessa saapunut, uskoen että kohteessa eri lämpötila kuin omalla kohdalla ( Väite: "aurinkoinen ilma kohteessa") Kun tulee ikää, niin ei viitsi leikkiä epäotollisilla ilmoilla, kun asiat voi tehdä ajoissakin.

Homma on toki monasti tehty, mutta miksi itsestäänselvät hommat pitäisi jättää viimetippaan tai jopa yliajalle, sama kuin vaihtaisi autoon talvirenkaita, kun on tullut kolaroitua kesärenkailla jäisellä pinnalla? Tehdään asiat kun on niiden otollisin aika. Kiitos.

Asiakas ei helpolla aina ymmärrä että se odotteluaikakin on työaikaa, joten parempi olisi tilata niin ettei tarvitse kuvaannollisesti alkaa keksimään toisarvoisia keinoja rännin siivoamiseen, kun otollinen aika on mennyt. Vähän sama juttu kuin kuvitella että suksessa vika kun suksi ei luista ja kesäinen hiekkatie. Asiat pitää tehdä silloin kun tilanne on otollinen, aivan kuten metsästyksessäkin ammutaan silloin kun on metsästysaika. Katso lisää blogeistani + videoiltani:) Palataan aiheeseen huhtikuulla ;) kun kelit ovat sopivat. Nyt otetaan vastaan pukkitilauksia ;) https://Joulupukki-Tampere.blogspot.com ja puunkaatotilauksia https://www.youtube.com/channel/UCbysHv4ffp-Y-drCEV9q44A

------------------

Palataan huhtikuussa jälleen kattorännien sulettua tähän kattorännien siivousasiaan ;)

Joulupukkiin voi ottaa yhteyttä ensisijassa sähköpostilla:
Joulupukkipalvelu@gmail.com

Joulupukki Tampere Lempäälä Pirkkala Kangasala Jouluaattoonne tilaukset Joulupukkipalvelu@gmail.com +044-3380291 Iloista kohta alkavaa joulun aikaa ;)

----------------------


----------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti